Αλλαγή σε υπόδημα από τον πελάτη γίνεται εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Η επιστροφή θα γίνει δεκτή μόνο όταν το υπόδημα είναι στην αρχική του μορφή (στο κουτί, φέρει τα καρτελάκια και διακριτικά του όπως και το παραστατικό - απόδειξη αγοράς). Τη χρέωση της αποστολής και την επαναποστολή του προϊόντος την χρεώνεται ο πελάτης. Η διαδικασία της επιστροφής θα γίνεται μόνο με την ίδια ταχυαποστολή με την οποία εστάλει το προϊόν για πρώτη φορά. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται. Εάν προκύψει διαφορά τιμής στο δεύτερο προϊόν που επιλέξατε σχετικά με αυτό που αγοράσατε την πρώτη φορά, το ποσό αυτό θα καταβληθεί είτε με κατάθεση στον λογαριασμό μας είτε με αντικαταβολή. Σε κάθε περίπτωση, πρώτα θα επιστραφεί το προϊόν από τον πελάτη εντός 10 ημερών και μετά θα σταλεί προς αντικατάσταση το υπόδημα από την εταιρία.

Λανθασμένες Αποστολές

Εάν το εμπόρευμα που παραλάβατε δεν συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο 698 074 1404 είτε με email στο info@fragolinoshoes.gr εντός 2 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Στη συνέχεια πρέπει μέσα στις επόμενες 4 ημέρες να πραγματοποιήσετε και την αποστολή του. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε διότι δεν ήταν τελικά της αρεσκείας σας, επιστροφή χρημάτων δε γίνεται, αλλά έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε οτιδήποτε επιθυμείτε είτε σε υπόδημα διαφορετικής μάρκας είτε σε αξεσουάρ. Τα προϊόντα και η συσκευασία θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα: Απόδειξη λιανικής, ετικέτες - διακριτικά σήματα μέσα στο κουτί κλπ.

Ανεπιτυχής παράδοση παραγγελίας με υπαιτιότητα του πελάτη

Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η παράδοση της παραγγελίας με υπαιτιότητα του πελάτη (μη εμφάνιση στο πρακτορείο courier, ανεπιτυχής προσπάθεια επικοινωνίας, επανειλημμένη απουσία κατά την παράδοση), ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλλει στην ΕΤΑΙΡΙΑ το ποσό των μεταφορικών της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΥΓ: Από την Πολιτική Αλλαγών μας εξαιρούνται οι ενότητες "Αξεσουάρ" και τα υποδήματα που είναι σε προσφορά / έκπτωση, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής μετά το πέρας της παραγγελίας.

Επικοινωνία
Διεύθυνση: Ινάχου 150, Άργος
Τηλέφωνο: 698 074 1404
Menu
Κλείσιμο
Cart
Κλείσιμο
Πίσω
ΧΡΗΣΙΜΑ
Κλείσιμο