Αλλαγή από τον πελάτη γίνεται εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Η επιστροφή θα γίνει δεκτή μόνο όταν το δέμα είναι στην αρχική του μορφή (στο κουτί, φέρει τα καρτελάκια και διακριτικά του). Τη χρέωση της αποστολής και την επαναποστολή του προϊόντος την χρεώνεται ο πελάτης. Η διαδικασία της επιστροφής θα γίνεται χέρι με χέρι με τον κούριερ της ίδιας ταχυαποστολής με την οποία εστάλει το προϊόν για πρώτη φορά και η χρέωση είναι 6.80 €. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται. Εάν προκύψει διαφορά τιμής στο δεύτερο προϊόν που επιλέξατε σχετικά με αυτό που αγοράσατε την πρώτη φορά, το ποσό αυτό θα καταβληθεί είτε με κατάθεση στον λογαριασμό μας είτε με αντικαταβολή.

Λανθασμένες Αποστολές

Εάν το εμπόρευμα που παραλάβατε δεν συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο 6942 203 577 είτε με email στο info@fragolinoshoes.gr εντός 2 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Στη συνέχεια πρέπει μέσα στις επόμενες 4 ημέρες να πραγματοποιήσετε και την αποστολή του. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε διότι δεν ήταν τελικά της αρεσκείας σας, επιστροφή χρημάτων δε γίνεται, αλλά έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε οτιδήποτε επιθυμείτε είτε σε υπόδημα & ένδυση διαφορετικής μάρκας είτε σε αξεσουάρ. Τα προϊόντα και η συσκευασία θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα: Απόδειξη λιανικής, ετικέτες - διακριτικά σήματα μέσα στο κουτί κλπ.

ΥΓ: Από την Πολιτική Αλλαγών μας εξαιρούνται οι ενότητες "Αξεσουάρ" και τα προϊόντα που είναι σε προσφορά / έκπτωση, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής μετά το πέρας της παραγγελίας.