Το fragolinoshoes.gr είναι ένα σύγχρονο online κατάστημα που προορίζεται για ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα. Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2009 προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε παιδικά υποδήματα και αξεσουάρ και απευθυνόταν σε παιδιά όλων των ηλικιών έως και τον Οκτώβριο του 2022. Πλέον, ανανεώθηκε και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας καθώς και σε παιδιά. Όλα τα προϊόντα μας είναι μοντέρνα, κομψά και πάντα οικονομικά. Στο fragolinoshoes.gr μπορείτε να βρείτε τις τελευταίες τάσεις της μόδας και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με ευκολία.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται διαρκώς με τις τελευταίες εξελίξεις της μόδας (ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ). Όποιο κι αν είναι το στυλ που διαθέτετε, στο Fragolino θα βρείτε σίγουρα κάτι να σας ταιριάζει. Στόχος μας είναι να προσπαθούμε πάντα να κάνουμε κάθε εμπειρία αγορών σας μοναδική. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να μαθαίνετε τα νέα και τις προσφορές μας και γίνετε μέλος με την συμμετοχή σας στα social media: Facebook, Instagram.

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία κι αν έχετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: info@fragolinoshoes.gr, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε.